S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Turcia

Cel mai ieftin bilet la amicalul România – Turcia costă 20 de lei, tichetele fiind puse în vânzare ieri pentru meciul din 9 noiembrie, de la Cluj Napoca, informează frf.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele: Peluza 1 | 20 lei; Tribuna 1 | 50 lei; Tribuna 2 | 50 lei; VIP | 250 lei.

Biletele sunt disponibile online începând de marţi, pe site-urile bilete.frf.ro şi pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (înscripţionate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 şi 20:15.

Fanii îşi pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind şi de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoţiţi de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porţile de acces ale arenei din Cluj-Napoca.

La 4 noiembrie, biletele vor fi puse în vânzare şi la casieria stadionului.

Casieria pentru ridicarea biletelor a persoanelor cu dizabilităţi va fi deschisă pe 9 noiembrie, începând cu 12.00 până la startul meciului.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).