S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Viitorul!

Fii al 12-lea jucător pentru Campioana unei Mari Iubiri în partida cu Viitorul Constanța, ce se va disputa miercuri, de la ora 17:30, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul Nicolae Romanescu, în etapa a șasea a Ligii 1, informează www.csuc.ro. Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Viitorul Constanța pot fi comandate online, începând de astăzi, accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. Comandă online şi astfel eviţi aglomeraţia de la casele de bilete!
În urma colaborării dintre clubul nostru și Eventim.ro, biletele pot fi procurate din această după-amiază până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange și OMV.
Totodată, se găsesc acum și la magazinul oficial al Universității Craiova, situat în zona English Park. La casele de bilete de la stadionul Extensiv, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare vineri și sâmbătă.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Viitorul Constanța:
Peluza: 5 lei
Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 25 leiClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).