S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Astra

Vino duminică la stadion să obținem în 12 prima victorie din acest campionat, se precizează pe site-ul www.csuc.ro!
Suporterii la greu se văd! Începutul de sezon nu a fost cel dorit, nici de club, nici de fani. Dar împreună putem remonta. Fii al 12-lea jucător pentru Campioana unei Mari Iubiri în partida cu Astra, ce se va disputa duminică, de la ora 18:30, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul Nicolae Romanescu, în etapa a treia a Ligii 1.
Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Astra Giurgiu pot fi comandate online, începând de astăzi, accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. Comandă online şi astfel eviţi aglomeraţia de la casele de bilete!
În urma colaborării dintre clubul nostru și Eventim.ro, biletele pot fi procurata din această după-amiază până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange și OMV.
Totodată, se găsesc acum și la magazinul oficial al Universității Craiova, situat în zona English Park. La casele de bilete de la stadionul Extensiv, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare sâmbătă și duminică.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Astra Giurgiu:
Peluza: 5 lei
Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 25 lei