S-a dat startul turneului European Summer Cups Girls 16

Jucatoare din sapte tari, Romania, Bulgaria, Slovacia, Polonia, Germania, Moldova si Rusia, sunt prezente la baza sportiva Tenis Club Curtea de Arges, unde participa la deja consacratul concurs European Summer Cups Girls 16.co

Turneul este rezervat junioarelor, cu vârsta de până la 16 ani. Este cea de-a patra ediţie a acestei competiţii, care face parte din calendarul Tennis Europe. Turneul este organizat de Tenis Club Curtea de Argeş şi se desfăşoară sub egida Tennis Europe şi FR Tenis.

co2n

Două echipe de la turneele European Summer Cups Girls Under 16 vor merge în finalele din Ungaria pentru Junior Fed Cup. Partidele de tenis se vor desfăşura pe cele 4 terenuri de zgură şi un teren de antrenament ale bazei sportive Tenis Club Curtea de Argeş, remodernizată recent şi dotată tehnic la cele mai înalte standarde.

co172_n

“Suntem bucuroşi că şi în acest an suntem alături de European Summer Cups, turneu pe naţiuni destinat fetelor de până la 16 ani. Vor fi meciuri cu mare încărcătură emoţională având în vedere că se vor confrunta România şi Germania, alături de alte 5 naţiuni. Ţinem pumnii fetelor noastre şi ne dorim să ajungă la turneul final din Ungaria. Sprijinim tenisul pentru juniorii de peste 10 ani şi uitându-ne la rezultatele de astăzi ale fetelor, realizăm că eforturile noastre sunt încununate de succes, tenisul feminin românesc fiins astăzi, în prim planul scenei internaţionale”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr.Oetker România.

coo

Partenerul oficial European Summer Cups Girls Under 16 este Dr.Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeş şi Federaţia Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competiţional al Tennis Europe. Ediţia 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Local Curtea de Argeş, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociaţia Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

co5

Dr.Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează de peste 16 ani. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanţi pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate.