Dr. Oetker Arges Cup editie

A patra editie Dr. Oetker Argeş Cup

Participarea este selectă la Dr. Oetker Argeș Cup junior U16, care are loc la Tenis Club din Curtea de Argeș, venind sportivi din 23 de țări: Austria, Belarus, Belgia, Canada, Cipru, Croația, Elveția, Estonia, Franța, Germania, Israel, Italia, Liban, Moldova, Olanda, Polonia, Rusia, Serbia, S.U.A, Turcia, Ucraina și, bineînțeles, România.
La fete, Nevena Sokovic din Serbia este cap de serie numărul 1, în timp ce celelalte șapte favorite sunt din țara noastră. La masculin, cele mai mare șanse la trofeu le au jucătorii români, însă pot să apară surprize, mai ales că au venit jucători importanți, la nivelul lor de vârstă, din Statele Unite, Elveția, Ucraina sau Estonia. Înaintea competiției, Jacques Dupré, președintele Tennis Europe, a ținut să le ureze succes participanților. “Dragi prieteni, este plăcerea mea să vă urez bun venit la eveniment, parte a Tennis Europe Junior Tour 2015. În cea de-a patra decadă, la 340 de evenimente. În fiecare an, oferă oportunitatea unor jocuri la nivel internaţional și un sistem de evaluare unitar a peste 10,000 de copii din toată lumea, cu 3 categorii de vârstă; 16, 14 și 12 & sub 12. Succesul turneelor de juniori din Europa este atât de mare încât fiecare dintre jucătorii profesioniști de top de astăzi a participat la Tennis Europe Junior Tour în anii de formare. Pe măsură ce turneul se extinde, la fel și serviciile asociate acestuia. Am investit masiv pentru a permite jucătorilor să se poată înscrie sau retrage online, o procedură generatoare de o mai mare libertate pentru jucători și responsabilitatea de a-și gestiona propriul program. Mai multe informaţii ca niciodată sunt disponibile online. Jucătorii își pot personaliza acum profilul cu poze și informaţii legate de joc, în timp ce rămân conectaţi la ultimele noutăţi despre turneu prin intermediul social media sau a aplicaţiei noastre gratuite. Este important să recunoaștem că sute de organizatori, comitete, cluburi și oficiali ai turneului lucrează din greu în fiecare an pentru a realiza evenimentele ce fac parte din Tennis Europe Junior Tour. Aș dori să-mi exprim recunoștinţa faţă de ei și să iau în considerare contribuţiile sponsorilor și voluntarilor, care fac posibil evenimentul prin sprijinul generos și ospitalitatea lor. De asemenea, doresc să urez baftă jucătorilor. Sper că acest eveniment să fie unul de succes, educaţional și – cel mai important – o experienţă distractivă pentru dumneavoastră! În final, aș dori să mulţumesc tuturor celor care vin la acest eveniment. Fie că sunteţi aici ca jucători, spectatori sau ca voluntari, mulţumesc pentru sprijinul acordat Tennis Europe Junior Tour, și vă urez tuturor un turneu memorabil”, a transmis Jacques Dupré, Președinte Tennis Europe. “Vara aceasta am pregătit un recital de tenis. A fost turneul Futeres de 10.000 USD, iar acum urmează Argeş Cup pentru copii sub 16 ani, un turneu internaţional, urmând apoi Summer Cup, faza de calificare a fetelor sub 16 ani – un Fed Cup al juniorilor cu faza finală la Budapesta. Competiţiile organizate de Dr.Oetker căştigă an de an faimă şi recunoştere internaţională, tot mai mulţi jucători din diferite ţări venind să concureze în Curtea de Argeş”, a declarat Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România.
Partenerul oficial Dr. Oetker Arges Cup este Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș și Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour. Ediția 2015 se bucură de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Posada, Consiliul Judeţean Argeş, Păstrăvăria Brătioara, Lupa GPS, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group. Dr. Oetker are o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, iar în România activează de peste 16 ani. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate.