Ronaldo va primi 84 de milioane € până în 2020 ca să rămână la Real. I se va prelungi contractul și lui Bale

Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale îşi vor prelungi actualele înţelegeri cu Real Madrid după revenirea de la Campionatul European, acolo unde atât Portugalia cât şi Ţara Galilor s-au calificat în optimile de finală.
Conducerea ”galacticilor” i-a propus lui Ronaldo prelungirea cu încă două sezoane a contractului, atacantul portughez urmând să încaseze 21 de milioane de euro pe an. Noul contract va fi semnat după Campionatul European din Franța, unde Ronaldo a ajuns cu naţionala Portugaliei în optimi, acolo unde va întâlni Croaţia. Oficialii vicecampioanei Spaniei vor să îi propună un contract pe viaţă la Real lui Bale, acolo unde câştigă acum 470 000 de euro săptămânal. În vârstă de 26 de ani, Gareth Bale mai are contract cu Real Madrid până în iunie 2019, iar cota sa de piaţă este de 80 de milioane de euro, conform transfermarkt.de

În optimile de finală de la EURO 2016, Portugalia va juca, sâmbătă de la ora 22.00, împotriva Croaţiei, în timp ce Ţara Galilor va întâlni Irlanda de Nord, tot sâmbătă, dar de la ora 19.00.