BREAKING NEWS
Search

Ronaldo, Neymar, Rooney si Irina Shayk, in noua reclama de la Nike

Cristiano Ronaldo, Neymar Jr si Wayne Rooney sunt in prim planul campaniei “Risk Everything” creata de Nike. Clipul incepe cu o partida de fotbal in parc, intre prieteni, unde castigatorii raman la masa. Apoi se transforma intr-un meci plin de vedete pe un stadion arhiplin.

nn

In film sunt prezentate si ghetele Magista, iar Ronaldo prezinta in premiera noile ghete Mercurial Superfly. In reclama apar si fotbalistii Zlatan Ibrahimovic, Gonzalo Higuain, Eden Hazard, Andrea Pirlo, Gerard Pique, Andres Iniesta, Mario Gotze, Thiago Silva, Thibaut Courtois, Tim Howard si David Luiz. De asemenea, mai apar si vedete din alte sporturi precum Kobe Bryant, Jon Jones, Anderson Silva, dar si presonajul Hulk si Irina Shayk, prietena lui Cristiano Ronaldo.

(foto: www.dailymail.co.uk)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).