BREAKING NEWS
Search
Ronaldo împarte cu Taylor Swift "Balonul de Aur" social media "followers"

Ronaldo împarte cu Taylor Swift “Balonul de Aur” social media “followers”

Cu un total de 238 milioane de urmăritori pe conturile sale de Facebook, Twitter și Instagram, atacantul portughez Cristiano Ronaldo este bărbatul cel mai urmărit pe rețelele de socializare și a doua persoană din lume cu cei mai mulți “followers”, după cântăreața americană Taylor Swift, informează http://www.sport-english.com.

Conform studiului realizat de Apple Tree Comunications, atacantul lui Real Madrid este singurul bărbat de pe o listă în care primele cinci locuri sunt ocupate de femei: Taylor Swift (246 milioane), Katy Perry (219 milioane), Selena Gomez (205 milioane) și Rihanna (190 milioane).

Raportul a analizat “evoluția rețelelor de socializare”, fiind dedicat, de această dată, “influențelor” pe care le are “anatomia” personalităților de pe aceste rețele, precizează agenția EFE. De asemenea, studiul relevă faptul că 13 dintre primele 20 de personalități din top au legătură cu lumea muzicii, iar 60% sunt femei, majoritatea provenind din Statele Unite (65%).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).