BREAKING NEWS
Search
Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv în 2016 Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv în 2016

Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist al anului la Globe Soccer Awards

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al anului în cadrul celei de-a 7-a ediții a Globe Soccer Awards, desfășurată la Dubai, după ce a reușit să câștige în 2016 Liga Campionilor cu Real Madrid și titlul de campion european cu reprezentativa țării sale.

„A fost probabil cel mai bun al al meu de până acum”, a afirmat într-o înregistrate video jucătorul care și-a mai trecut în palmares în acest an și Balonul de Aur, pentru a patra oară în cariera sa.

Cristiano Ronaldo i-a avut drept contracandidați pe Lionel Messi (FC Barcelona), Antoine Griezmann (Atletico Madrid),  Gareth Bale (Real Madrid) și Jamie Vardy (Leicester City).

Fernando Santos a fost desemnat cel mai bun antrenor al al anului, după ce a condus Portugalia la câștigarea titlului european, primul din istoria acestei țări.

Real Madrid a primit trofeul rezervat celui mai bun club al anului, în timp ce conducătorul său, Florentino Perez, a intrat în posesia titlului de cel mai bun președinte de club în 2016.

Spaniolul Unai Emery, actualul tehnician al echipei Paris Saint-Germain, a fost recompensat cu un premiu special pentru performanțele realizate la cârma fostei sale formații, FC Sevilla, cu care a reușit să cucerească trei ani la rând trofeul Europa League (2014, 2015 și 2016).

Cu ocazia galei de la Dubai, atacantul camerunez Samuel Eto’o a fost recompensat pentru întreaga sa carieră.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).