Ronaldo, acuzat că mânuiește mai bine injecțiile cu botox decât mingea

Ronaldo mânuiește mai bine injecțiile cu botox decât mingea!?

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei spaniole Real Madrid, este acuzat că în ultima perioadă este mai preocupat de propria persoană decât de prestațiile de pe teren, mânuind mai bine injecțiile cu botox decât mingea.

Potrivit revistei VIP, jucătorul lui Real apelează frecvent la injecțiile cu botox, fiind “dependent” de această toxină utilizată de persoanele care doresc să elimine rapid efectele trecerii anilor. Cristiano Ronaldo nu ascunde faptul că apelează la tratamentele de înfrumusețare, vedeta portugheză postând recent pe rețeaua Instagram o fotografie care îl prezintă în timpul unui tratament facial, cu o mască pe figură. Dealtfel, Cristiano Ronaldo profită de orice ocazie pentru a-și etala musculatura bine lucrată, fiind extrem de preocupat de propria imagine.

(FOTO: https://www.dreamteamfc.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).