Ronaldo a inaugurat al doilea hotel “Pestana CR7”. Investiție de 37 milioane €

Cristiano Ronaldo a inaugurat duminică seara, la Lisabona, al doilea său hotel de lux din rețeaua “Pestana CR7”, în care fotbalistul a investit peste 37 milioane euro și care urmează să se extindă la Madrid și New York, în cursul anului viitor, informează AFP, citat de www.agerpres.ro.

“Am visat întotdeauna să deschid hoteluri, încă de tânăr, deoarece viața nu este doar fotbal, chiar dacă fotbalul rămâne marea mea pasiune”, a declarat triplul câștigător al Balonului de Aur, în cadrul ceremoniei care a avut loc cu această ocazie.

 

Hotelul, care are 82 de camere, este situat în inima cartierului istoric Baixa și și-a deschis porțile pentru clienți la începutul lunii septembrie.
Primul hotel sub marca “CR7” a fost inaugurat în luna iulie, la Funchal, capitala arhipelagului Madeira, unde își au originile starul lui Real Madrid și grupul hotelier Pestana.

Jucătorul, în vârstă de 31 ani, campion al Europei cu echipa Portugaliei în această vară, s-a lansat deja în afaceri, investind pe piața modei, având propria marcă de încălțăminte, lenjerie și cămăși.

După ce a evoluat duminică după-amiază în meciul încheiat la egalitate de Real Madrid cu Eibar (1-1), în campionatul Spaniei, Cristiano Ronaldo urmează să se alăture coechipierilor săi din selecționata Portugaliei, luni seara, în vederea meciului cu Andorra din preliminariile Cupei Mondiale 2018, programat vineri.

Turismul în Portugalia a atins cifre record în ultimii ani. Lisabona a primite 3,6 milioane de vizitatori străini în cursul anului trecut, în creștere 7,5 la sută față de anul precedent. (FOTO: folhanobre.com.b)