Campionatul Mondial de handbal feminin tineret din 2020 va fi organizat în România, la Bucureşti şi Braşov, decizia fiind luată, sâmbătă, de delegaţii la Congresul Ordinar al IHF, din Antalya.

Narcisa Lecuşanu a fost aleasă în funcţia de membru al Comitetului Executiv al IHF, în cadrul Congresului Ordinar al forului internaţional din Antalya.  Cele două locuri în Comitetul Executiv au fost obţinute, în urma alegerilor, de Narcisa Lecuşanu, care a obţinut cele mai multe voturi, 110 din 146, şi de Frantisek Taborsky (87).

România a mai avut de-a lungul timpului un singur reprezentant în Comitetul Executiv al IHF, pe Ioan Kunst Ghermănescu, până în 1997, când a decedat.

Narcisa Lecuşanu (41 de ani) a făcut parte din echipa naţională de handbal a României care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005, iar la nivel de club a cucerit Cupa EHF (2007) şi a jucat o finală de Liga Campionilor (2010) cu echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea. De-a lungul carierei a mai evoluat la echipe din Macedonia, Germania şi Danemarca.

După încheierea carierei de jucătoare a fost numită director tehnic al naţionalei României, în 2011, iar apoi a intrat în structurile EHF (membru în Comitetul Executiv şi preşedinte Comisia Feminină) şi ale IHF (membru Comisia de Metodică, preşedinte Comisia Feminină), ocupând în paralel şi funcţia de vicepreşedinte al FR Handbal, la care a renunţat când a fost numită secretar de stat în MTS. Activitatea de aproape un an la MTS a încheiat-o în ianuarie 2017.