România va juca, duminică, pentru medalia de bronz

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă la Paris, de campioana olimpică Rusia, scor 28-22 (16-15), în semifinala Campionatului European. 

România va juca împotriva reprezentativei Olandei în finala mică a CE din Franţa, pentru medalia de bronz, în timp ce pentru titlul continental vor lupta Rusia şi campioana mondială Franţa.

Tricolorele vor juca pentru medalia de bronz duminică, de la ora 15.00, iar. finala CE va avea loc de la ora 18.30.

Obiectivul echipei României la CE2018 a fost clasarea pe unul din locurile 1-6, fiind deja atins. Tricolorele şi-au asigurat şi calificarea directă la turneul final al Campionatului Mondial din 2019 (Japonia), fără a mai fi nevoie să joace faza play-off.

Echipa României are în palmares o singură medalie continentală, bronz, în 2010, iar la ultima ediţie, în 2016, s-a clasat pe locul 5.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).