Romania Rally Challenge 2017: pasionații modelului Dacia în prim plan

Romania Rally Challenge 2017: pasionații modelului Dacia în prim plan

Participanții cu modele clasice Dacia vor avea o clasă dedicată la Romania Rally Challenge 2017, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit. Înscrierile în competiție se pot face până pe data de 14 august pe site-ul www.raliulsibiului.ro

Romania Rally Challenge, eveniment internațional inclus în calendarul FIVA, include acum și o clasă distinctă pentru posesorii de mașini Dacia clasice. Astfel, în afara clasamentului general, posesorii de modele Dacia vor avea și un clasament separat care va include doar aceste modele.

Până acum sunt înscrise 5 modele Dacia în competiție, iar înscrierile sunt deschise până pe data de 14 august, în săptămâna evenimentului.

“Este un moment special pentru noi să vedem modelele Dacia pe Transfăgărășan și tocmai de aceea am decis să avem și o clasă specială pentru toți posesorii acestui model. Este mașina pe care toți cei de vârsta mea au condus-o și sper să vedem un număr cât mai mare de mașini Dacia la start”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *