România-Norvegia, pentru locul I în grupă, miercuri seară la TVR 1 şi TVR HD

Dragoş Cojocaru comentează partida din grupa D a Campionatului European de Handbal feminin pentru telespectatorii TVR. Meciul este în direct astăzi, 5 decembrie, de la ora 22.00.
Cu două victorii din tot atâtea posibile, handbalistele echipei României nu se tem de norvegience înaintea ultimei partide din grupa D a Campionatului European. Meciul este miercuri seara, în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 22.00.
Bucuria victoriei în meciul cu Germania a ținut doar câteva ore. Adevărate profesioniste, handbalistele tricolore au început imediat pregătirea pentru meciul cu Norvegia.

Cristina Neagu a devenit, după meciul cu Germania, în care a marcat 5 goluri, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de Handbal feminin. Românca Cristina Neagu a fost desemnată de trei ori cea mai bună jucătoare a lumii, în 2010, 2015 și 2016.

Înaintea partidei cu Norvegia, România conduce în Grupa D cu 4 puncte, fiind urmată de Norvegia şi Germania cu câte două puncte şi Cehia – 0 puncte.

Ardean Elisei, cea mai experimentată jucătoare din lotul lui Ambros Martin, rămâne cu picioarele pe pământ după victoriile României. Fetele ştiu că fiecare meci trebuie abordat cu maxima seriozitate.

De 7 ori campioană europeană, Norvegia se bazează și de data aceasta pe experiența lui Heidi Loke, care a înscris 11 goluri în cele două partide și a fost omul meciului cu Cehia, pe care Norvegia l-a câştigat detaşat cu 31-17.

Între 29 noiembrie şi 16 decembrie 2018, a treisprezecea ediţie a Campionatului European de Handbal feminin se vede în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD. Peste 35 de meciuri de la competiţia europeană de handbal pot fi vizionate la Televiziunea Română. Programul transmisiunilor – aici.

În perioada desfăşurării celei de-a 13-a ediţii a Europenelor de handbal, Televiziunea Română  completează transmisiunile directe ale celor 37 de meciuri de la TVR 1 şi TVR HD cu dezbateri în direct „Studio CE Handbal feminin”, moderate de Cristian Mîndru.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).