România mai are două teste în Grupa A: joi cu Angola şi vineri cu Franţa

România are punctaj maxim după primele trei meciuri din grupă, urmată de Franţa, Spania şi Slovenia, toate cu câte 4 puncte, infromează www.telekomsport.ro.

Astăzi este zi de pauză, după care joi, România va întâlni Angola, de la ora 19:00, şi vineri va încheia grupa A, în faţa Franţei, de la aceeaşi oră. Ambele meciuri vor fi în direct pe Telekom Sport 1 şi live cu faze video în timp real pe telekomsport.ro.

”Noi trebuie să ne concentrăm să facem un joc complet, atât în defensivă cât şi în ofensivă, păstrându-ne acelaşi sipirit arătat până acum”, a declarat Martin Ambros la Telekom Sport.

Ultimele două meciuri sunt extrem de importante pentru clasamentul final al grupei. Poziţia de lider îi va aduce României în optimi echipa de pe locul al patrulea din Grupa B.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).