România – Luxemburg, în turul I al Grupei a doua a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis

România va evolua pe teren propriu împotriva echipei Luxemburgului, în turul I al Grupei a doua a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis. România a fost cap de serie la tragerea la sorţi care a avut loc marţi.

Luxemburg a promovat din eşalonul al IV-lea valoric în acest an, după ce a câştigat o grupă cu San Marino, Albania şi Liechtenstein şi s-a impus în play-off în faţa Macedoniei.

Partidele din turul I vor avea loc în 3 şi 4 februarie 2018. Pentru a reveni în Grupa I, România trebuie să treacă trei tururi. Dacă pierd cu Luxemburg, tricolorii vor juca un tur play-off pentru menţinere/retrogradare.

România a retrogradat din Grupa I pentru prima oară după 1993 ca urmare a înfrângerii din confruntarea cu Israel, scor 0-5.

 

Celelalte întâlniri din Grupa a II-a sunt următoarele:

Maroc – Georgia;

Slovenia – Polonia;

Zimbabwe – Turcia;

Egipt – Norvegia;

Danemarca – Irlanda;

Tunisia – Finlanda;

Lituania – Estonia.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).