BREAKING NEWS
Search

România, locul 3 la Minicampionatul Mondial Spain Trophy – Barcelona, U11

În perioada 1-7 iulie a avut loc pe Costa Brava turneul de fotbal Spain Trophy – Barcelona, unde au participat peste 250 echipe din 14 țări, un minicampionat mondial,la categoriile de vârstă U11/13/15/17/19.

România a fost reprezentată de o selecționată U11 formată din jucători de la Școala Europeană, Academia Farul, Sport Team și CSS nr.1 Bucureşti.

Echipa antrenată de profesorul Marius Bălășoiu a ocupat locul 3. Micii tricolori au învins selecționatele Libanului, Palestinei, Italiei, Germaniei, pierzând numai un singur meci contra selecţioonatei Peru, câștigătoarea turneului.

Iustin Doicaru a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului .Printre remarcați au mai fost Cavescu Octavian, Mazuru Alexandru, Ene Tudor, Stratulă Thomas, Udrea Petru şi Pepin Ianis.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).