România conduce Maroc, scor 1-0, după victoria lui Copil

Marius Copil, locul 84 ATP, l-a învins pe Amine Ahouda, locul 699 ATP, scor 6-0, 6-1, în 39 de minute, iar România conduce Maroc, scor 1-0, în meciul contând pentru turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

 

Sponsorul competiției, Pizza Guseppe de la Dr. Oetker, este alături de tricolori şi la întâlnirea România – Maroc, care se desfăşoară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis. Compania Dr. Oetker sprijină de peste un deceniu performanţele tenisului românesc.

În al doilea meci se vor întâlni, Adrian Ungur, locul 500 ATP, şi Lamine Ouahab, locul 572 ATP.

La meci au fost prezenţi circa 2000 de spectatori.

Duminică, Marius Copil şi Florin Mergea vor evolua la dublu cu Ahouda şi Ouahab, iar apoi Copil va evolua cu Ouahab, iar Ungur cu Ahouda.

Întâlnirea România – Maroc se desfăşoară sâmbătă şi duminică, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).