România, calificată în opt finale ale Campionatului Mondial de Fotbal Tenis din Le Havre

Delegația României s-a calificat în finalele probelor de simplu, dublu și triplu, atât la feminin, cât și la masculin, din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal Tenis din Le Havre (Franța). De asemenea, România a acces în finalele probelor de dublu și triplu mixt.

La simplu, Anemaria Gherghel (care deține titlul de cea mai bună jucătoare din lume) și Florina Chiar vor lupta în finală contra reprezentativei Slovaciei.

La dublu, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Monica Șagău și Ana Maria Rizescu va evolua în finală împotriva echipei Ungariei.

Iar la triplu, formația alcătuită din Gherghel, Chiar, Șagău, Rizescu, Paula Paraschiv și Maria Lică va juca în finală împotriva echipei Ungariei.

La dublu mixt, echipa alcătuită din Gherghel, Chiar, Lucian Purice și Florin Purice va juca împotriva selecționatei Moldovei.

La triplu mixt, formația tricoloră din care fac parte Gherghel, Chiar, Rizescu, Lucian Purice, Adrian Cîrstea și Marius Stoenică va evolua împotriva reprezentativei Franței.

La simplu băieți, Florin Purice și Răzvan Vornicu, vor juca împotriva selecționatei Franței.

La dublu băieți, echipa alcătuită din Lucian Purice, Florin Purice, Răzvan Vornicu și Norbert Varo va evolua contra reprezentativei Franței.

La triplu băieți,  formația alcătuită din Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Adrian Cîrstea, Tiberiu Dascălu, Marius Stoenică și Nicușor Ilinca va juca împotriva reprezentativei Franței

Zece selecționate concurează la feminin în cadrul acestei ediții de CM din Franța, în timp ce la masculin sunt 12 reprezentative.

“Avem ca obiectiv să cucerim 6 medalii de aur din cele 8 probe (3 la feminin, 3 la masculin și 2 la mixt) la Campionatul Mondial” a declarat înaintea începerii competiției Frederico Tavares Tchabass, președintele Federației Române de Fotbal Tenis.

(corespondență din Le Havre de la Romeo Chiriac)

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).