Roger Federer l-a întrecut la câştiguri pe Tiger Woods

Roger Federer l-a întrecut la câştiguri pe Tiger Woods

Roger Federer l-a depăşit pe Tiger Woods în clasamentul câştigurilor obţinute din sport, după ce a devenitprimul jucător de tenis din istorie care depăşeşte 110 milioane de dolari premii.

După victoria obţinută în etapa a doua a Grupei Boris Becker, în faţa lui Alexander Zverev, Federer a ajuns la premii în valoare de 110.235.682 de dolari. Tiger Woods a acumulat în carieră 110.061.012 de dolari.

Luna trecută, Roger Federer a devenit jucătorul cu cele mai mari premii obţinute din tenis, el întrecându-l pe Novak Djokovici, după ce s-a impus în finala turneului de 500 de puncte de la Basel. Nole nu a mai jucat de la Wimbledon din cauza unei accidentări şi a rămas la 109.805.403 dolari câştigaţi din premii.

 

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).