Robert Glinţă a îndeplinit baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Înotătorul Robert Glinţă a îndeplinit baremul de calificare la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, sâmbătă, la un concurs din China, a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

“Sportivul român Robert Glinţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor! Înotătorul în vârstă de 22 de ani a realizat sâmbătă, 27 aprilie 2019, baremul olimpic în proba de 100 m spate în cadrul unui concurs de la Guangzhou (China). Contând pentru prima etapă din cadrul circuitului “FINA Champions Swim Series”, întrecerea a avut un format inedit: la cele 14 probe individuale au fost invitaţi câte patru înotători de top mondial, care au fost medaliaţi la cele mai importante întreceri din lume”, se arată pe site-ul FRNPM.

Legitimat la CS Dinamo, Robert Glinţă a terminat proba de la Guangzhou cu timpul de 53,70 secunde.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).