Restrictiile impuse de CIO echipamentelor pe care sportivii rusi le vor purta la PyeongChang, din 2018

In urma unei intalniri cu reprezentantii Comitetului Olimpic Rus suspendat sa participe la PyeongChang 2018, reprezentantii Comitetului International Olimpic au stabilit o lista de principii referitoare la uniformele sportivilor rusi care vor participa la PyeongChang 2018 sub logo “Sportiv Olimpic din Rusia” (Olympic Athlete from Russia) (OAR):

1. Uniformele sportivilor (ceremonii, competitii, antrenament si ocazii speciale), accesoriile si echipamentul nu pot avea decat doua tipuri de semne: “OAR” si / sau “Sportivul Olimpic din Rusia”.
2. Uniformele oficiale (ceremonii, concurs, antrenament si ocazii speciale) si accesoriile pot avea doar un singur tip de cuvant: “OAR”.
3. “Sportiv Olimpic din Rusia” – Dimensiunea literelor pentru cuvintele “Olympic Athlete from” trebuie sa fie echivalenta cu cea a literelor din cuvantul “Rusia” si deasupra cuvantului “Rusia”. Marimea acestor cuvinte ar trebui sa fie proportionala cu aria in care sunt plasate si va necesita aprobari individuale de la CIO.
4. Fonturile Wordmark trebuie sa fie in limba engleza si cat mai generice posibil.
5. Pe uniforme sunt permise numai elemente de culoare unica sau dubla.
6. Elementele separate de imbracaminte nu pot crea un tricolor.
7. Culorile folosite la uniforme, accesorii si echipamente nu pot fi in exact acelasi ton ca cele folosite pe steagul Federatiei Ruse.
8. Stema tarii, emblema comitetului olimpic national si emblema nationala trebuie inlocuite cu sigla distincta a OAR.
9. Aceasta imagine a fost propusa ca o sigla OAR.
10. Sigla OAR nu trebuie sa includa o a treia culoare.
11. La uniforme nu trebuie sa existe elemente nationale de identificare a identitatii.
12. Aceste linii directoare sunt aplicabile tuturor sportivilor si tehnicienilor
13. Toate modelele revizuite de uniforme, accesoriile, echipamentele si probele de productie necesita aprobare din partea CIO.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).