Restricţii de trafic marţi în Capitală, pentru meciul România – Olanda

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul va fi restricţionat în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, începând marţi, cu ora 10.00, gradual, până la finalul partidei, pe prima bandă a străzii Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Pierre de Coubertin, pe străzile care fac legătura între Str. Vatra Luminoasă şi Str. Maior Coravu şi între Bd. Basarabia şi Str. Maior Coravu, pe Str. Maior Coravu, pe Str. Tony Bulandra şi pe Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena.

De asemenea, se vor impune restricţii şi pe Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion, începând ora 17.00, până după închiderea jocului şi pe Bd. Basarabia, pe sensul de circulaţie dinspre intersecţia cu Bd. Chişinău, spre Piaţa Hurmuzachi, începând cu ora 22.00, până la plecarea tuturor spectatorilor de la stadion.

Poliţiştii solicită şoferilor să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic, să nu oprească sau să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de stadion, să nu claxoneze abuziv, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupuri de suporteri. Brigada Rutieră recomandă pietonilor să circule doar pe trotuare, să traverseze strada doar pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător şi să facă asta doar după ce sunt siguri că şoferii au înţeles intenţia lor de traversare.

Amicalul România – Olanda va avea loc marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21.00.