Renault olimpic pentru medaliații la JO de la Rio

Renault Romania a lansat pe esplanada din fata sediului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), editia limitata de autoturisme Renault Olimpic, inspirata de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din aceasta vara, informeaza www.cosr.ro. Ca partener al COSR, Renault va oferi tuturor medaliatilor de la Rio 2016 autoturisme din editia limitata Renault Olimpic – Kadjar, Captur si Clio.

Sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic la Rio 2016 vor fi recompensati de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Renault Romania ne onoreaza si reprezinta un real sprijin pentru Echipa Olimpica a Romaniei, pe masura eforturilor depuse de sportivii nostri de a ramane in elita mondiala. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa Romaniei  inaintea deplasarii la Rio si sunt sigur ca sprijinul acestora va contribui la continuitatea performantei sportivilor romani la Jocurile Olimpice”.

Jan Ptacek, General Manager al Renault Commerciale Roumanie: ”Ma bucur sa anunt ca, alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, ii putem sprijini pe membrii lotului olimpic roman care vor face deplasarea la Rio in aceasta vara. Ne dorim ca, la finalul competitiei, Renault sa premieze un numar cat mai mare de sportivi medaliati la Jocurile Olimpice”.

Modelele „Olimpic” din cadrul editiei limitate, care cuprinde 400 de automobile aflate in vanzare incepand din 4 iulie a.c., vin cu dotari suplimentare si cu un design inspirat de Jocurile Olimpice de la Rio, la pretul modelelor standard. Elementele de design au fost create de specialistii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti, pentru a celebra valorile olimpice si performanta sportivilor romani.

Editia Renault Olimpic este formata din 150 de unitati Kadjar, 150 Captur si 100 Clio. Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se incadreaza in standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP si beneficiaza de o echipare speciala, in functie de model, in care intra dotari precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, card “maini libere”.

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleaca de la pretul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. In cazul Captur Olimpic, pretul porneste de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleaca de la pretul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75.

Renault Romania este partener oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman incepand din anul 2011. In urma cu patru ani, compania i-a premiat pe sportivii medaliati la editia din 2012 a Jocurilor Olimpice cu 16 autoturisme Renault personalizate. (text si foto: www.cosr.ro)