Reduceri la pachetul Family Zone pentru meciul cu Danemarca

La meciul amical Romania – Danemarca, din data 18 noiembrie, ora 20:30, Arena Nationala, Federatia Romana de Fotbal amenajeaza, pentru prima data în istorie, o zonă dedicată familiei. Noul ”Family Zone” va fi amplasat la Tribuna Est, inelul 2, și însumează 2.400 de locuri. Suporterii echipei naționale își pot rezerva bilete în acea parte a stadionului doar dacă sunt însoțiți de cel puțin un copil, cu vârsta de până la 14 ani, prin intermediul unor pachete speciale disponibile pe site-ul bilete.frf.ro.  Prețurile pachetelor ”family” pornesc de la 54 RON (un adult plus un copil), cu o reducere de 10%, și ajung până la 150 RON (5 persoane, cel puțin un copil), cu o reducere de 25% și, bonus, cu un loc de parcare. Pe lângă vizionarea jocului, cei mai mici suporteri ai echipei naționale, care îi vor încuraja pe ”tricolori” din Family Zone, vor fi implicați și în alte activități interactive.

Meciul România – Irlanda de Nord este programat vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, la Arena Națională. Suporterii care vor să susțină România la duelul cu liderul grupei din preliminariile EURO 2016 își pot achiziționa bilete până la ora de start a meciului. Vineri, programul caselor de bilete este următorul:

– Basarabia, între orele 9:00 – 19:00
– Maior Coravu și Pierre de Coubertin, între orele 9:00 – 22:00

Pentru o bună desfășurare a jocului și pentru ca suporterii echipei naționale prezenți în tribună să beneficieze de cele mai bune condiții, Federația Română de Fotbal împreună cu Primăria Capitalei și UTI au decis ca acoperișul Arenei Naționale să fie tras la ora disputării partidei.
De asemenea, datorită unei decizii a Primăriei Capitalei, fanii ”tricolorilor” care vin la stadion pot circula cu metroul până la ora 1:00 a dimineții zilei de 15 noiembrie. Și programul RATB va fi prelungit până când toți suporterii vor reuși să părăsească zona Arenei Naționale. (foto: www.frf.ro)