Record pentru România: 900.000 lei câștigați în doar 9 zile la Megajackpot

Trei jucători la aparate slot machines au reușit un record în România, în doar 9 zile s-au câștigat trei premii Megajackpot, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit. Valoarea totală a acestora a ajuns la aproape 900.000 lei, un record pentru o perioadă atât de scurtă.

Românii încearcă, de 6 ani, să-l îmblânzească pe King Kong, celebrul personaj din filme, adoptat de Megajackpot, cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, disponibil în agențiile Stanleybet. Apariția pe ecranul aparatului a celor cinci maimuțe este semn că norocul tocmai l-a găsit acasă pe client, așa cum s-a întâmplat li cu cei trei români.

Cu toate că bărbații sunt cei mai numeroși la aparatele slot machines, norocul nu ține cont de sex, culoare sau vârstă, iar cea care a deschis seria de câștiguri a fost o femeie. Florentina a dat lovitura, pe data de 14 august, într-o agenție Stanleybet din București, atunci când a câștigat Megajackpot-ul în valoare de peste 460.000 lei.

Premiați de Ion “IRON” Oncescu
“N-am venit cu gândul nici la marele Jackpot, nici la aparate. Am venit pentru Polonia și pentru greci (n.r. pariuri pe loterii), iar până când mi-a pus fata biletele am zis să încerc și la aparate. Am încercat și am câțtigat. Trebuie să crezi în șansa ta, dar să te mulțumești cu atât cât câștigi. Iar dacă ai noroc, într-o zi s-ar putea să iei acasă și marele premiu”, a spus Florentina.

La nici o săptămână distanță, pe 20 august, a fost câștigat, la Vaslui, un nou premiu, de data aceasta în valoare de peste 220.000 lei. Petru, fericitul câștigător, a primit valiza cu bani direct de la ambasadorul Megajackpot, Ion „IRON” Oncescu.

„A fost o zi ca oricare alta, ieșisem din tură, de la muncă, și am zis să merg puțin la aparate. Chiar mă uitam la televizorul din agenție, unde apar premiile și mă gândeam cum ar fi să câștig și eu atâția bani. S-a și întâmplat, așa a fost să fie”, a spus vasluianul.
Însă seria câștigurilor nu s-a oprit aici, iar după doar 3 zile, la aparatele Megajackpot s-a câștigat un al treilea premiu, în București, în valoare de peste 210.000 lei.

Oameni cu aspirații diferite, cu planuri diferite, au reușit să câțtige valiza cu bani care le va schimba viața. Florentina a spus că vrea să-și ajute copiii, Petru are de gând să se mute în propriul apartament, iar cel de-al treilea câștigător vrea să-și încerce din nou norocul în afaceri.
Megajackpot a ajuns la 9 premii acordate în acest an, cu o valoare totalî de peste 2,7 milioane lei.

Despre Megajackpot
Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot este cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil în agențiile Stanleybet. Până în prezent, în cei 6 ani de prezență pe piață, valoarea totală a premiilor acordate de Megajackpot este de 20,7 milioane lei (4,6 milioane euro).

S1

 

s3Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).