Jocurile Paralimpice de la Rio

Afluența la Jocurile Paralimpice de la Rio mai mare decât la JO

Aproximativ 170.000 de persoane au asistat sâmbătă la întrecerile din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro, un record care depășește, de asemenea, afluența zilnică din timpul Jocurilor Olimpice 2016, a anunțat Comitetul Internațional Paralimpic (IPC), informează www.agerpres.ro.

“Atmosfera a fost cu adevărat bună sămbătă după-amiază. Parcul Olimpic părea un imens centru comercial, cu familii, copii și bunici”, a afirmat Craig Spence, purtătorul de cuvânt al comitetului de organizare, citat de AFP. “Am avut aproximativ 170.000 de persoane în Parc, mai mult decât în oricare dintre zilele precedente și chiar mai mult decât în timpul Jocurilor Olimpice (7-21 august)”, a adăugat el. “Arenele au fost ocupate în proporție de 98% sâmbătă, un procent superior celui de la JO”, a precizat la rândul său fostul fotbalist și senator de Rio Romario într-o postare pe Twitter.

Un factor important în stabilirea acestui record l-a reprezentat și prețul redus al biletelor de intrare la competiții. Astfel, majoritatea tichetelor pentru Jocurile Paralimpice costă 10 reali (aproximativ 3 euro), în timp ce la Jocurile Olimpice brazilienii au fost nevoiți să plătească chiar și echivalentul a câteva sute de euro pentru un bilet. Până pe 18 septembrie, 4.342 de sportivi din 159 de țări se întrec în cadrul a 22 de discipline la cea de-a XV-a ediție a Jocurilor Paralimpice de vară.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).