Real Madrid - Legia Varşovia din UEFA Champions League, în direct de Pro TV

Real Madrid – Legia Varşovia din UEFA Champions League, în direct la Pro TV

Meciul dintre echipele Real Madrid şi Legia Varşovia, care se va disputa în cadrul UEFA Champions League, va fi transmis în direct de postul de televiziune Pro TV, marţi seară, de la ora 21.45.

Echipa antrenata de Zidane a depasit pragul de 100 de goluri de la venirea antrenorului, in doar 38 de meciuri! Real Madrid a castigat ultimul meci disputat impotriva celor de la Betis, cu scorul categoric de 6-1, marcand finalul unei serii de 4 meciuri incheiate la egalitate. In campionatul intern, Real Madrid este pe 2, la egalitate cu liderul Atletico Madrid.

De cealalta parte a terenului, Legia Varsovia a pierdut ultimul meci impotriva celor de la Pogon Szczecin, fiind pe locul al 12-lea in campionatul intern. Mai mult decat atat, echipa poloneza a fost sanctionata de UEFA in urma meciului cu Borrusia Dortmund din cauza suporterilor, urmand ca returul cu Real Madrid de pe 2 noiembrie sa se joace fara spectatori

(Foto: Pro TV)



Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).