Racing FC Union–FC Viitorul, din Liga Europa, în direct la TVR 1 şi TVR HD

Partida tur de la Luxemburg poate fi urmărită joi, 12 iulie, de la ora 21.00, iar returul va avea loc joi, 19 iulie, de la ora 18.00 – în transmisiune directă de pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, informează TVR.

Fosta campioană a României, echipa FC Viitorul, intră într-o nouă campanie europeană – iar microbiştii vor putea urmări la TVR 1 şi TVR HD, în transmisiune directă, partidele tur şi retur cu Racing FC Union Luxemburg din Liga

Joi, 12 iulie, de la ora 21.00, TVR 1 şi TVR HD vor transmite în direct de la Stade Josy Barthel partida dintre câştigătoarea Cupei Luxemburgului Racing FC Union Luxemburg şi echipa FC Viitorul – locul 4 în ultima ediție de campionat din Liga 1. Partida de la Luxemburg va fi comentată de Dragoş Bocanaciu.

O săptămână mai târziu – mai precis joi, 19 iulie, de la ora 18.00, este programată partida retur – care va putea fi urmărită în transmisiune directă la TVR 1 şi TVR HD, de pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu.

Sursa foto: fcviitorul.ro