Proteine pentru performanță de la Fit4Pro Sports Nutrition

Performanța sportivă presupune efort fizic intens, ambiție, dedicare, dar și recuperare și alimentație corespunzătoare. Fit4Pro Sports Nutrition sprijină performanța sportivă punând la dispoziția pasionaților de culturism suplimente proteice de cea mai bună calitate pe bază de: proteină din ou, concentrat proteic din zer, proteină din soia, pulbere de cafea instant, izolat proteic din mazăre.

Pentru a câștiga masă și forță musculară ai nevoie de un antrenament intens și de un aport corect de proteine. Alegând PROFI MASS de la OLIMP alegi un supliment profesional de creștere a masei musculare fără grasimi, bazat pe un complex avansat de carbohidrați. Compoziția produsului Profi Mass asigură sinergia perfectă a tuturor ingredientelor pentru a oferi un efect anabolic maxim și un nivel minim de grăsimi.

Whey Pro 80+ reprezintă o combinaţie perfectă de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer ce poate satisface și cele mai exigente pretenţii ale sportivilor supuși la eforturi fizice intense și care au nevoie de o refacere rapidă. Datorită efectului anticatabolic al suplimentului dat de cei peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), Whey Pro 80+ poate fi administrat și pre workout.

Ovowhite Instant 100% Egg Protein  este un produs instant foarte bine digerat datorită lipsei zaharurilor, a grăsimilor, a laptelui sau aingredientelor nocive.OVOWHITE INSTANT® contine toți aminoacizii esențiali pe care organismul nu poate să îi producă (glutamina, serina, lizina, leucina, izoleucina, valina), precum și vitamine și minerale ce oferă corpului energie suplimentară: vitamina B2, magneziu, fosfor, potasiu, acid folic, biotină, inozitol.

Whey Protein Complex de la OLIMP Nutrition este un produs profesional instant cu o valoare nutritivă ridicată, ce are în compoziție proteine ​​din zer concentrat ultra-filtrat, concentrat WPC și izolat proteic din zer WPI – CFM®. Toate aceste ingredinte asigură creșterea și menținerea masei musculare. Proteinele din zer concentrate reprezintă cea mai valoroasă sursă de proteine pentru sportivii cde performanță, dar și pentru persoanele cu un stil de viață activ.

Alegând produse profesionale din gamele disponibile în magazinul Fit4Pro Sports Nutrition aveți garanția calității. Suplimentele Fit4Pro și Olimp Nutrition au fost dezvoltate folosind instrumente de cercetare și teste de laborator de ultimă generație pentru a răspunde nevoilor sportivilor de performanță, indiferent de disciplina acestora.