Proiectul IMPULSA – Promoting Social Football și-a închis porțile

Proiectul IMPULSA – Promoting Social Football și-a închis porțile

Liga Profesionistă de Fotbal a găzduit, miercuri, ultima etapă a proiectului IMPULSA – Promoting Social Football, în care participanții au prezentat felul cum au reușit să-l implementeze în cadrul fundațiilor și ONG-urilor pe care le reprezintă, informează LPF.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF și Robert Pongracz, vicepreședinte, au subliniat importanța care și-au adus contribuția la realizarea acestui proiect, care înseamnă o mai mare implicare în fotbalul social, generator de talente. Invitată în cadrul evenimentului, compania TINMAR, prin reprezentantele sale, președintele Claudia Marta și Carla Parnică (vicepreședinte) și-a făcut cunoscut interesul pentru proiectele de responsabilizare socială bazate pe educație fizică și sport. Prin intermediul fundației sale, Tinmar susține proiectele care îndeamnă românii să facă mai mult sport și care cultivă importanța mișcării în rândul copiilor și al tinerilor.

În urmă cu un an, Liga Profesionistă de Fotbal devenea parte, pentru prima dată, a unui proiect european. Alături de Fundacion del Futbol Profesional (Spania), London Sport (Marea Britanie), Viesoji istaiga “Gargzdu Futbolas” (Lituania), LPF a pus bazele proiectului IMPULSA – Promoting Social Football, la invitația uneia dintre cele mai importante ligi fotbalistice europene – La Liga.

Proiectul, propus de fundația ligii spaniole, a avut ca temă principală dezvoltarea fotbalului social, prin intermediul ONG-urilor și al fundațiilor din România dedicate sportului. Astfel, în luna iunie a anului trecut, nouă ONG-uri și fundații românești au fost alese pentru a se alătura colegilor din celelalte trei tări europene și pentru a începe împreună cursurile. Participanții au parcurs trei sesiuni de training online înainte de a pleca, timp de două săptămâni, într-o aventură interesantă și de neuitat pe tărâmul uneia dintre cele mai mari puteri fotbalistice europene, Spania.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).