BREAKING NEWS
Search

Programul românilor în ziua a doua de la Madrid Open. Halep va juca după Kerber și Sharapova

Simona Halep o va întâlni azi pe Krystina Pliskova, în primul tur de la Madrid Open, îl al patrulea meci de pe principala arenă, ”Manolo Santana”. Meciul dintre româncă și cehoaică va începe, probabil, nu mai devreme de ora 17:30.

Ziua de duminică, la Madrid, va fi deschisă de principala favorită a turneului feminin, Angelique Kerber. Germanca o va întâlni pe Timea Babos, de la ora 12:00. După încheierea acestui meci, pe teren vor intra Maria Sharapova, beneficiară a unui wild-card, și Mirjana Lucic-Baroni, a 17-a favorită.

Apoi, nu mai devreme de ora 14:30, pe ”Manolo Santana” va avea loc un meci din Masters-ul masculin, Karen Khachanov – David Goffin, pentru ca apoi să se desfășoare partida dintre Simona Halep și Kristyna Pliskova.

Ziua pe ”Central” va fi închisă de favorita locală, Garbine Muguruza, care urmează să se dueleze cu Timea Bacsinszky.

În afara Simonei Halep, duminică, la Madrid Open vor evolua alte două românce, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Prima dintre acestea o va întâlni pe Caroline Wozniacki, în al treilea meci de pe a doua arenă, ”Arantxa Sanchez Vicario”, în jurul orei 15:00, în timp ce a doua se va duela cu Anastasia Pavlyuchenkova, în al patrulea meci de pe terenul al cincilea, după ora 16:00.

Tot duminică, vor juca și Horia Tecău și Jean-Julien Rojer. În primul tur al turneului masculin de dublu, românul și olandezul îi vor avea ca adversari pe Nick Kyrgios și Jack Sock. Meciul va avea loc pe terenul al treilea, după un meci de simplu masculin și două de simplu feminin.

Turneele WTA Premier Mandatory și ATP Masters 1000 de la Madrid sunt ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 6 – 14 mai.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).