Programul de luni al jucătorilor români la Madrid Open. Rezultatele de azi

Programul de luni al jucătorilor români la Madrid Open. Rezultatele de azi

Marius Copil joacă luni în primul tur la Madrid Open, împotriva lui Guillermo Garcia-Lopez (Spania), în primul meci al zilei de pe terenul 3, în jurul orei 13.00.

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi va evolua în primul tur în al doilea meci de pe terenul cinci cu dublul Oliver Marach/Mate Pavic (Austria/Croaţia).

La feminin, în prima întâlnire de pe terenul şapte, perechea Monica Niculescu/Christina McHale (SUA) va juca în primul tur cu echipa Barbora Krejcikova.Alla Kudriavţeva (Cehia/Rusia).

După această întâlnire, va urma meciul dintre Simona Halep/Irina Begu şi perechea Abigail Spears/Katarina Srebotnik (SUA/Cehia).

Simona Halep s-a calificat duminică în turul doi la Madrid Open, după ce a învins-o, scor 6-1, 6-2, pe Kristyna Pliskova, după 58 de minute de joc. În turul doi, Simona va juca în compania Robertei Vinci, locul 36 mondial.

Monica Niculescu a fost învinsă de Caroline Wozniacki în primul tur la Madrid Open, scor 7-5, 6-7 (3), 6-4, după trei ore şi 27 de minute.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Olanda) a fost învinsă în primul tur de la Madrid Open de cuplul Nick Kyrgios/Jac Sock (Australia/SUA), scor 6-4, 7-6 (6), după o oră şi 15 minute.