Primul final în ascensiune din Vuelta. A treia etapă este LIVE pe Eurosport 1

Primul final în ascensiune din Vuelta. A treia etapă este LIVE pe Eurosport 1

După o primă etapă pe plat şi o a doua cu o singură căţărare, rutierii sunt pregătiţi pentru primul final în ascensiune din Vuelta, infromează tv.eurosport.ro .

Etapa a 3-a din Vuelta va pune la încercare anduranţa căţărătorilor, cu 2 pante medii de 5,3%, respectiv 5,4%, înainte de proba finală, Mirador de Ezaro, cu o înclinare care ajunge la 20%. Am putea asista la primele evadări după prima ascensiune, dedicată mai mult puncheur-ilor decât cățărătorilor. Oamenii de general sunt printre favoriți la victoria etapei dintre Marin și Dumbria, însă, în cazul unei evadări, e puțin probabil ca favoriţii Valverde, Froome sau Chavez să se întrebuințeze foarte serios pentru a obţine victoria. Vuelta e de-abia la început, iar orice risipă de energie în prima săptămână riscă să marcheze semnificativ prestația rutierilor în următoarea perioadă. Dacă însă plutonul rămâne compact, câştigătorul ar putea fi decis pe ultimii metri ai traseului de 176,4 Km, într-un final spectaculos disputat de cicliștii care-şi conservă cel mai bine forţele.

Comentatorii Eurosport vor fi alături de rutieri şi de prietenii ciclismului pe toată durata Turului Spaniei. Intră în dialog pe pagina de Facebook, adresează-ţi întrebarea şi primeşti răspuns în timp real.

A treia etapă a Turului Spaniei este LIVE pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player de la ora 15:45 și este precedată de “Vuelta Extra”, de la 15:15.