Prime finala Euro

Primele Franței și Portugaliei în finala Euro

Jucătorilor din selecționata Franţei li s-au promis câte 300.000 de euro în cazul în care vor câştiga finala Euro 2016, în timp ce portughezii au promise prime de câte 275.000 de euro pentru obţinerea trofeului, informează Le Figaro. În seara aceasta se decide câștigătoarea Euro 2016. Meciul dintre Franța și Portugalia din competiția europeană se va juca astăzi, începând cu ora 22.00, și va fi difuzat de Pro TV și Dolce Sport. 500 de milioane de oameni vor vedea la televizor finala C.E, în timp ce 1.000 de jurnaliști vor fi prezenți pe Stade de France. Finala Euro se vede în aproape 200 de țări, iar estimările sunt că o jumătate de miliard de oameni vor urmări partida la televizor.  Francezii au ascendentul confruntărilor anterioare cu Portugalia, pe care au învins-o la turnee finale de trei ori: în semifinalele EURO 1984, la Marsilia, cu 3-2 după prelungiri, în semifinalele EURO 2000, la Bruxelles, cu 2-1 după prelungiri, și în semifinalele Cupei Mondiale din 2006, la Munchen, cu 1-0. Francezii conduc la bilanțul direct, cu 18 victorii, un egal și 5 eșecuri, golaverajul fiind de 49-28. Franța a câștigat ultimele zece meciuri cu Portugalia, cel mai recent fiind un amical susținut în 2015 la Lisabona, când unicul gol a fost marcat de Mathieu Valbuena. Ultima victorie lusitană datează din aprilie 1975, când Portugalia se impunea cu 2-0 pe Parc des Princes, prin golurile reușite de Nené și Marinho.  Un număr de 3.400 de poliţişti şi jandarmi vor fi mobilizaţi la Paris pentru finala Euro-2016, programată, duminică, pe Stade de France, între Franţa şi Portugalia.

ECHIPELE DE START

PORTUGALIA: Rui Patricio – Cedric, Pepe, Fonte, Raphael Guerreiro – William Carvalho – Renato Sanches, Adrien Silva, Joao Mario – Nani, Ronaldo
Selecționer: Fernando Santos

FRANȚA: Lloris – Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra – Pogba, Matuidi – Sissoko, Griezmann, Payet – Giroud
Selecționer: Didier Deschamps

ARBITRU: Mark CLATTENBURG
ASISTENȚI: Simon Beck și Jake Collin (toți din Anglia)

Stadion: ”Stade de France” (Saint-Denise) (FOTO: http://sports.yahoo.com/)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).