Prețuri între 150 şi 280 lei la abonamente pentru CE de gimnastică de la Cluj

Prețuri între 150 şi 280 lei la abonamente pentru CE de gimnastică de la Cluj

Primele abonamente pentru Campionatul European de gimnastică din 2017, de la Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare, online, preţurile fiind cuprinse între 150 şi 280 de lei.

Cu 110 zile înaintea startului, au fost puse în vânzare biletele pentru această mare şi prestigioasă competiţie, deocamdată doar pachetele “Abonament”, urmând ca în scurt timp să fie accesibile şi celelalte bilete.

Eveniment de primă mărime în lumea sportului, Campionatele Europene de gimnastică artistică, programate la Cluj, în perioada 19 – 23 aprilie 2017, în Sala Polivalentă din localitate, vor reuni aproape 400 de gimnaşti şi gimnaste din 40 de ţări, aceasta fiind prima mare competiţie care deschide noul ciclu olimpic. Totodată va fi şi un excelent prilej de a celebra a 60-a aniversare a primelor Campionate Europene feminine, care au debutat în 1957 și care are au fost organizate la București, în Sala Floreasca.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).