Prime de 5 milioane de lire sterline pentru jucătorii lui Chelsea dacă vor cuceri titlul

Jucătorii echipei Chelsea Londra vor primi prime în valoare totală de 5 milioane de lire sterline în cazul în care vor câştiga titlul în acest sezon, informează mirror.co.uk. Chelsea are posibilitatea de a obţine titlul, cu o victorie în meciul din deplasare cu West Bromwich Albion.

Din această sumă, 500.000 vor reveni fotbaliștilor care au fost rezerve nefolosite sau care nu au făcut deplasările la meciuri. Antrenorul Antonio Conte a folosit în actuala ediţie a Premier League 23 de fotbalişti. Conte şi stafful său vor fi recompensaţi din alt fond de bonusuri.

Echipa Chelsea Londra întâlneşte în această seară de la ora 22.00, în deplasare, formaţia West Bromwich Albion, în etapa a 37-a a campionatului Angliei. Chelsea mai are de jucat o restanţă din etapa a 28-a, luni, cu Watford, şi la 21 mai va întâlni în ultima etapă echipa Sunderland.

Chelsea este lider în clasament, cu 84 de puncte, în timp ce a doua clasată, Tottenham, are 77 de puncte.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).