Prețurile biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Poli Timișoara

Fii al 12-lea jucător pentru Campioana unei Mari Iubiri în partida cu Poli Timișoara, ce se va disputa marți, 1 decembrie, de la ora 14:00, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul Nicolae Romanescu, în etapa a 19-a a Ligii 1 Orange, informează www.csuc.ro. Este un meci în care alb-albaștrii pot face un pas decisiv spre play-off cu ajutorul tău.
Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Poli Timișoara pot fi comandate online, accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. Comandă online şi astfel eviţi aglomeraţia de la casele de bilete!
În urma colaborării dintre clubul nostru și Eventim.ro, biletele pot fi procurate din această după-amiază până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange și OMV.
Totodată, se găsesc acum și la magazinul oficial al Universității Craiova, situat în zona English Park. Programul de lucru este zilnic, între orele 10:00 – 19:00. La casele de bilete de la stadionul Extensiv, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare luni și marți, începând cu ora 10:00.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Poli Timișoara:
Peluza: 5 lei
Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 25 lei (text si foto: www.csuc.ro)