Preţurile biletelor la meciul România – Polonia

Biletele pentru întâlnirea România – Polonia, contând pentru Turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare, preţurile biletelor fiind: 60 RON (categoria 1), 40 RON (categoria 2), 30 RON (categoria3).

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Polonia, meci din Turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, are loc în perioada 15-16 septembrie 2018, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, urmând ca duminică, 16 septembrie, să se dispute meciul de dublu şi celelalte două meciuri de simplu.

Partidele vor începe după cum urmează: Sâmbătă, 15 Septembrie, ora 13:00; Duminică, 16 Septembrue, ora 12:00.

Meciul cu Polonia, din luna septembrie, are ca miză: echipa care îl câştigă revine în Grupa I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis, grupă din care România a retrogradat la finalul anului trecut.