BREAKING NEWS
Search

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani

Tichetele de acces la meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani se găsesc online și la partenerii Eventim, iar de luni la magazinul clubului. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Joi, 31 martie, de la ora 16:00, pe stadionul Extensiv, este programat meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani, din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii 1 Orange.

Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani pot fi comandate online, accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. În urma colaborării dinre Universitatea Craiova și Eventim.ro, biletele pot fi procurate până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange și OMV. Totodată, de luni, biletele se vor găsi și la magazinul oficial al Universității Craiova, situat în zona English Park. Programul de lucru este zilnic, între orele 10:00 – 19:00. La casele de bilete de la stadionul Extensiv, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare miercuri și joi, începând cu ora 10:00.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani:
Peluza: 5 lei
Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 25 leiClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).