Premii surpriză la prima ediție a MudRun by MiVia™

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp împreună cu MiVia™ – noua marcă de ceasuri sport şi brăţări fitness a grupului MiTAC, ce se va lansa în noiembrie, sunt sponsorii principali ai primei ediții a evenimentului MudRun România by MiVia™, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.  Este vorba despre prima competiție sportivă de acest gen din România destinată persoanelor cu spirit liber, dornice să încerce experiențe noi.

Produsele MiVia™ vor fi prezente pentru prima dată în România în cadrul evenimentului sportiv ce se va desfășura pe 15 octombrie, de la ora 10:00, în pădurea Snagov.

Evenimentul presupune parcurgerea unui traseu de 15 kilometri, cu 30 de obstacole. MudRun by MiVia™  nu este un eveniment obișnuit bazat pe întrecere, ci pe spiritul de echipă. Astfel, scopul MudRun by MiVia™  este ca fiecare participant să termine cursa în ritmul său și să trăiască o altfel de experiență.

“Suntem încântați să sprijinim un astfel de eveniment și să încurajăm persoanele care vor să-și depășească limitele prin sport și să se distreze în același timp. Este o competiție inedită și sunt convins că vor fi multe persoane dornice să aibă această experiență. De asemenea, vrem ca oamenii să intre în contact cu noile produse MiVia™, dar și cu dispozitivele Mio pentru a le descoperi utilitatea pentru acest gen de competiții”, a precizat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Câștigătorii MudRun by MiVia™ care vor termina cursa cu mult noroi, vor primi premii oferite de MiVia™ şi Mio, mai exact trei brățări fitness MiVia Essential, care dispun de tehnologia NASA EMD. Totodată, în cadrul evenimentului, Mio va oferi ca premiu un navigator GPS de bicicletă Mio Cyclo200 și o cameră de acțiune Mio MiVue M560.