Premii record de 38,3 milioane dolari la US Open

Premiile oferite la editia 2014 a Openului Statelor Unite vor fi mai mari cu 11,7 la sută fata de anul trecut, ajungand la valoarea totala de 38,3 milioane dolari. Campionii la simplu feminin si masculin vor fi recompensati cu cate un cec in valoare de 3 milioane dolari, un record pentru această competitie, care va avea loc în perioada 25 august — 8 septembrie la arena “Billie Jean King” de la Flushing Meadows (New York).

us

Organizatorii isi propun sa ajunga la o valoare a premiilor de 50 milioane dolari până la editia 2017 a US Open. Primele trei turnee de Mare Slem din acest an au fost dotate cu premii totale in valoare de 33 milioane dolari (Australian Open), 34,54 milioane dolari (Roland Garros) si 41,98 milioane dolari (Wimbledon).

(foto: ca.sports.yahoo.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).