Premieră istorică pentru Eva Ionescu

Eva Ionescu și David Carteputredă, au câștigat Selecția Națională FRT la 11 ani, informează frt.ro.  Cei mai buni jucători de tenis de 11 ani din România au participat la Selecția Națională a FRT din acest an, organizată la Centrul Național de Tenis.

A fost un turneu puternic, cu grupe valoroase, câștigat de Eva Maria Ionescu, de la AS Tenis Club Curtea de Argeș, la fete, și de David Cristian Carteputredă, de la Viva Tenis Club Galați, la băieți.

Eva Maria a câștigat toate cele trei meciuri din Grupa A, pierzând doar două game-uri, locul doi fiind ocupat de Alessia Maria Florea, de la Viva Tenis Club Galați, cu două victorii în cele trei meciuri. În semifinale, Eva Maria Ionescu s-a impus cu 6-3, 6-3 în meciul cu Iris Zbranca, în vreme ce Andrada Komarov a trecut cu 6-2, 6-3 de Alessia Maria Florea. Finala fetelor a fost câștigată în două seturi, 6-4, 6-4, de Eva Ionescu, sportivă al cărui echipament tehnic este asigurat de Smart Corporation Group, în fața Andradei Komarov.

Pe lângă acest rezultat, Eva, ca lider în clasamementul național de 12 ani, a fost convocată la Selecția Națională de 13 ani, reușind o premieră istorică, calificarea în primele 8 sportive de 13 ani din țară la numai 11 ani.

Asta după ce a obținut victoria în turul preliminar în turneul de 8, obținând un meritoriu loc 7.  De asemenea, a participat la turneul de la Samtronic – Constanța, turneu  de categoria A (14 ani), obținând locul 3 la începutul lunii octombrie, înainte de selecția de 13 ani. Apoi a mai participat la turneul de la Politehnica, turneu de categoria A, 14 ani, unde a obținut locul 3.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).