femee câștig Mega Jackpot Stanleybet

O femeie a castigat un Megajackpot de peste 68.000 €

Al 39-lea premiu Megajackpot, in valoare de 300.104 Lei, a fost castigat duminica, 10 august, la agentia Stanleybet, de catre o norocoasă jucatoare din Alba Iulia.

Astfel, aceasta devine si prima femeie care castiga la Mega Jackpot, dupa ce precedentele 38 de premii, cu o valoare cumulata de aproape 3 milioane de euro, au fost castigate numai de catre barbati. Norocul a fost de genul feminin în dimineata zilei de duminica, 10 August 2014, cand o jucatoare de la Game World Alba Iulia a avut inspiratia sa aleaga aparatul Mega Jackpot 217 din agentia Stanleybet. La ora 11:47, dupa aproximativ 10 minute de joc la acest aparat, un pariu de doar 75 de bani a deschis secventa speciala de jocuri gratuite, pe parcursul carora norocoasa jucatoare a castigat Marele Premiu Mega Jackpot, in valoare de 300.104 Lei. “Nu sunt o jucatoare impatimita, dar imi place sa ma relaxez la sala de jocuri, in special in weekend. Mi-am dat seama ca se intampla ceva iesit din comun, dar din cauza emotiilor nici nu am realizat cat am castigat. Nici acum nu imi vine sa cred cu adevarat ca jucand doar cativa lei am castigat un premiu atat de mare. Banii sunt foarte bineveniti, impreuna cu sotul meu vom folosi o buna parte din ei pentru îngrijirea sanatatii. Pot spune cu mana pe inima ca acest premiu ne-a schimbat viata” a marturisit emotionata doamna in varsta de 55 de ani.

st f

Mega Jackpot, singurul sistem de jackpot progresiv din Romania, a imbogatit astfel in cei aproape 4 ani de la lansarea in Romania 39 de oameni, 8 dintre premii fiind acordate de la inceputul anului si pana acum. Totalul premiilor Mega Jackpot acordate pana in prezent depaseste 13 milioane de lei. Festivitatea de premiere a avut loc miercuri, 13 august, de la ora 19:00 in incinta Game World – Alba Mall. Cu aceasta ocazie domnul Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot si campion mondial la skandenberg a inmanat premiul fericitei castigatoare.

st ff
Megajackpot reprezinta un sistem unic in Romania, prezent doar in agentiile Stanleybet din toata tara, al carui castig porneste, dupa fiecare premiu acordat, de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 218 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar marele premiu se acumuleaza de la toate aparatele, generând astfel castiguri uriase. De la lansare si pana in prezent Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de aproximativ 3 MILIOANE DE EURO.
Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile in Romania, in peste 350 de agentii, din mai bine de 90 de orase. Pe langa gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe castigatorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei –, precum si pe evenimentele virtuale V-Sports.
Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene.
Despre Game World
Game World Romania este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment din Romania, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice.
Compania este prezenta in Bucuresti si in alte 5 orase importante din tara: Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Sibiu si Alba Iulia. Inca de la inaugurarea primei sali de jocuri din capitala, in septembrie 1999, reteaua Game World Romania s-a extins continuu, ajungand in prezent la un total de 11 sali de jocuri cu peste 720 de posturi de joc si peste 500 de angajati.