BREAKING NEWS
Search

Premier rent a car inchiriaza masini la preturi accesibile

Ai decis că ai nevoie de o mașină pentru a reuși să îți rezolvi rapid și eficient problemele care te presează, așa că ai analizat bine și ai ajuns la concluzia că trebuie să apelezi la serviciile unei agenții rent a car. Dar, dacă nu ai mai făcut așa ceva până acum, am decis să îți oferim câteva informații, referitoare la unele mici detalii, care pot face diferența. Înainte de a trece însă la aceste recomandări, o mică paranteză pentru tine: Premier rent a car este agenția de care ai nevoie, pentru că îți dorești profesionalism, respect și siguranță. Dar, să revenim!

 

Nu închiria ceea ce nu ai nevoie!

 

De multe ori, personalul agenției îți va oferi niște prețuri bune pentru ca tu să mai închiriezi ceva în plus, de care de cele mai multe ori chiar nu este nevoie. Cum ar fi combustibil de rezervă, sau chiar un GPS. Analizează bine care sunt accesoriile de care nu ai nevoie, pentru a nu cheltui bani pe ceva care nu vei folosi. În același timp, nu face economii inutile. De aceea am și afirmat mai sus că trebuie să analizezi bine.

 

Atenție la costurile ascunse!

 

Ai primit o ofertă aproape prea bună ca să fie adevărată: o mașină bună și puternică, la un preț bun? Chiar dacă ești entuziasmat și abia aștepți să o încerci, vezi dacă nu cumva sunt și ceva prețuri ascunse pe aici: consum ridicat de carburant, sau să necesite o îngrijire suplimentară, și astfel, de fapt, să cheltuiești ceva mai mult.

 

Nu lăsa închiriatul mașinii pe ultima sută de metri!

 

Ai o mulțime de treburi pe cap, așa că lași închiriatul mașinii de care ai nevoie pe ultima sută de metri? O abordare total greșită, ne dau asigurări specialiștii în domeniu, care ne explică și de ce. Prețul poate oscila în funcție de disponibilitatea mașinilor aflate în parcul auto, așa că dacă lași totul pe ultima clipă riști să închiriezi și ceva mai scump, și nici să nu ai parte de modelul dorit. În special dacă este vorba de perioada concediilor, sau a altor zile ”fierbinți”, când cele mai multe dintre autoturisme au fost deja închiriate din timp!

 

Nu renunța la asigurare

 

Oricât ai conduce de prudent și te lauzi că ai ani de șoferie în spate fără un incident auto, nu poți să știi ce îți rezervă viitorul. Așa că mai bine achită asigurarea care ți se recomandă, deoarece în caz că se întâmplă vreun incident cu mașina pe care ai închiriat-o, ești pasibil să achiți integral costul de reparație. Și de ce să ajungi să regreți mai târziu, când totul se rezolvă rapid, cu ajutorul unei asigurări simple?

 

Nu returna mașina cu rezervorul gol!

 

Atunci când închiriezi o mașină, ai parte de rezervorul plin. Prin urmare, este de bun simț ca și la returnarea acesteia să ai rezervorul încărcat cu aceeași cantitate de combustibil. Unele agenții rent a car au decis să prevină incidentele de acest gen, și să le perceapă clienților care nu respectă această regulă unele costuri suplimentare.

 

Verifică mașina înainte

 

Chiar dacă ești pe fugă, înainte de a pleca de la sediul firmei cu mașina pe care tocmai ai închiriat-o este bine să faci câteva fotografii sau chiar un filmuleț video prin care să demonstrezi care este exact starea autoturismului. În acest fel, nu vei putea avea parte de surprize neplăcute și să fii taxat ulterior pentru niște zgârieturi pe care le-a observant personalul firmei și care nu au fost produse de tine. Desigur, nu îți dorești să fii păcălit, așa că nu degeaba se spune că ”paza bună trece primejdia rea”.

 

Atenție la taxele suplimentare!

 

Citește cu atenție contractul pe care urmează să îl semnezi, pentru a nu cumva să fii nevoit să achiți niște taxe pentru servicii pe care nu le folosești, sau sunt și unele mici aspecte interpretabile. Dacă ai ceva nelămuriri, nu ezita să întrebi personalul firmei sau al agenției despre ele, și nu accepta răspunsuri care pot da naștere la mai multe interpretări. Până la urmă, sunt banii tăi, nu-i așa?

 

Respectă perioada de închiriere

 

De obicei, mașinile sunt închiriate pentru perioade fixe, și ți se pare normal, iar timpul pus la dispoziție mai mult decât suficient pentru ca tu să îți rezolvi toate treburile. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem, se pot ivi și situații neprevăzute, care îți pot da peste cap tot programul, așa că discută cu personalul firmei și vezi cum se procedează atunci când returnezi mașina după ce perioada de încheiere a expirat. Vei fi taxat la oră sau pentru întreaga zi? Evident, recomandarea noastră este să respecți perioada de închiriere, dar este bine să știi exact care este situația.

 

Citește termenii și condițiile

 

Cea mai frecventă greșeală pe care o fac cei care apelează la o agenție rent a car este să nu citească cu atenție termenii și condițiile. De fapt, prea puțini sunt cei care o fac, și din acest motiv mulți sunt ajung să fie nemulțumiți de decizia luată, de a închiria o mașină. De ce să te complici inutil când poți rezolva totul rapid și fără nemulțumiri, doar citind cu atenție TOT contractul? Abia în acest fel vezi dacă ai parte și de unele restricții sau chiar interdicții totale.

Sperăm că recomandările noastre ți-au fost de folos și acum ești ceva mai bine pregătit când vine vorba despre închirierea unei mașini!Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.