Premier League se vede pe Eurosport 1. Everton - Crystal Palace se joacă vineri, de la ora 22:00

Premier League se vede pe Eurosport 1. Everton – Crystal Palace se joacă vineri, de la ora 22:00

Etapa a șaptea din Premier League începe vineri seară la Eurosport 1, cu partida dintre Everton și Crystal Palace, informează tv.eurosport.ro.

Formația antrenată de Ronald Koeman era neînvinsă până în etapa a șasea, atunci când a pierdut cu 0-1 la Bournemouth. Săptămâna trecută nu a fost deloc una plăcută pentru fanii lui Everton, înfrângerea de sâmbătă venind la numai câteva zile după eliminarea din Cupa Ligii, după 0-2 pe teren propriu cu Norwich. Nici Crystal Palace nu a obținut calificarea în următoarea fază a aceleiași competiții, pierzând cu Southampton, 0-2. Totuși, elevii lui Alen Pardew sunt neînvinși de patru meciuri în campionat și au trei victorii la rând. Va reuși Everton să se revanșeze în fața fanilor după rezultatele slabe din ultima vreme sau vor continua oaspeții parcursul excelent din această lună? Partida Everton – Crystal Palace este LIVE pe Eurosport 1, de la 22:00.

Sâmbătă, primul meci al zilei le aduce față în față pe Swansea și pe Liverpool. Cu 11 goluri marcate în ultimele trei meciuri de campionat, oaspeții vin pe Liberty Stadium din postura de favoriți. Acest lucru se datorează și formei slabe pe care o traversează galezii, care au obținut numai un singur punct în precedentele cinci etape. Dar cum campionatul englez ne-a obișnuit cu ideea că surprizele pot apărea oricând, întâlnirea dintre Swansea și Liverpool rămâne deschisă oricărui rezultat. Meciul începe de la ora 14:30 și este transmis în direct pe Eurosport 1.

În încercarea de a recupera punctele pierdute în ultimele trei etape, al căror bilanț este unul dezamăgitor pentru fani: 2 înfrângeri și un egal, Chelsea merge la Hull în această etapă. “Tigrii” de pe KCOM nu sunt nici ei într-o formă bună, suferind chiar etapa trecută un eșec usturător, 1-5 pe Anfield. Va fi așadar un meci al orgoliilor și al revitalizării, echipa care va câștiga urmând să întrerupă seria nefastă de rezultate din ultima vreme. Partida Hull – Chelsea se joacă sâmbătă, de la 17:00, și este transmisă în direct pe Eurosport 1.

Toate rezumatele meciurilor din weekend se văd luni, în cadrul emisiunii Premier League Magazin, de la 20:30, pe Eurosport 1. Dan Chilom, alături de Costin Ștucan și invitatul special al ediției, vor analiza partidele și vă vor oferi cele mai importante statistici ale săpămânii în Premier League.

toggle menu Premier League se vede pe Eurosport 1. Everton – Crystal Palace se joacă vineri, de la ora 22:00