Povestea triatlonului de la Buftea

Afla mai jos care este povestea triatlonului de la Buftea

 

Căutând locul care să poată găzdui un triatlon în apropierea Bucureștiului, am descoperit că orașul Buftea beneficiază și de lac cu apă curată și de infrastuctura necesare desfășurării în bune condiții a concursului. Iar Domeniul Stirbey în care se desfășoară proba de alergare, pe lângă încărcătura istorică de necontestat, este și un loc din care să nu îți mai dorești să pleci.
Așa a luat naștere, în 2014, prima ediție a Pegas Triatlon Buftea, iar de atunci, încurajați de satisfacția concurenților care treceau linia de sosire, dar și de autoritățile locale, care au sprijinit constant manifestările sportive din Buftea, organizăm anual acest triatlon de tradiție.
Concursul se organizează în lunile de vară, iunie-iulie, fiind de cele mai multe ori deschizătorul sezonului competițional al triatlonurilor de șosea din România.

 

Inscrierile la evenimentul din anul acesta se fac pe:

http://www.triatlonbuftea.ro/Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).