profit din cartonaşe la Stanleybet

Poţi face profit din cartonaşe la Stanleybet!

Stanleybet propune cote excelente pentru returul Ligii I, care va începe la finalul acestei săptămâni.

Cel mai „tare” retur din Liga I, în ultimele decenii, propune meciuri interesante chiar din weekendul care urmează, iar bookmakerii Stanleybet au anunţat deja cote speciale. Astfel, cota pentru mai puţin de 800,5 cartonaşe galbene de-a lungul întregului retur este 1,95,  cu un total de 153 de meciuri, ceea ce înseamnă o medie de ceva mai mult de cinci avertismente pentru fiecare partidă. Pentru pariorii care cred într-un retur „dur”, există oferta peste 800,5 cartonaşe galbene în retur, la o cotă de 1,75. Ca ajutor statistic pentru microbişti, în tur, tot în 153 de partide, au existat 792  cartonaşe galbene, dar este de aşteptat ca miza tot mai ridicată a meciurilor, prin apropierea de finalul Ligii I, să aducă şi mai mulţi nervi pe gazon. Tot compania  Stanleybet are o ofertă excelentă şi pentru eliminările înregistrate în partidele din partea a doua a campionatului. Pentru mai puţin de 76,5 cartonaşe roşii în toate meciurile din retur, cota este 1,85. Tot 1,85 este oferta şi pentru mai mult de 76,5 cartonaşe roşii de-a lungul sezonului de primăvară. În tur, au fost ceva mai puţine eliminări, 71, iar dintre acestea nu mai puţin de 10 au fost acumulate de Oţelul Galaţi!

Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online, prin platforma www.stanleybet.ro.

În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.