Posibilele adversare ale echipelor FCSB, FC Viitorul şi Universitatea Craiova în turul trei preliminar al Ligii Europa

Echipele FCSB, FC Viitorul şi Universitatea Craiova şi-au aflat, luni, la tragerea la sorţi de la Nyon, posibilele adversare în cazul în care vor ajunge în turul trei preliminar al Ligii Europa

Dacă va trece de echipa armeană Alaşkert Erevan în turul doi preliminar, FCSB va întâlni în turul trei pe învingătoarea din întâlnirea dintre Mladá Boleslav (Cehia) – FC Ordabasy Şimkent (Kazahstan).

Meciul tur dintre Alaşkert şi FCSB va avea loc la 25 iulie, iar returul la 1 august.

FC Viitorul va juca în turul doi contra belgienilor de la KAA Gent, iar dacă trece de aceştia va juca în turul trei preliminar cu învingătoarea din dubla dintre AEK Larnaca (Cipru) – Levski Sofia (Bulgaria).

KAA Gent – FC Viitorul va avea loc în Belgia, la 25 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, la stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi.

Şi Universitatea Craiova şi-a aflat adversara, dacă va trece în turul doi de Honved Budapesta. Astfel, craiovenii vor întâlni echipa greacă AEK Atena.

Partida Honved – Universitatea Craiova va avea loc joi, iar returul la 1 august.

Meciurile din turul trei preliminar sunt programate la 8 şi 15 august.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).